Elke voet verdient persoonlijke aandacht.

Iedere voet is anders en elke voet verdient persoonlijke aandacht. Advies op maat is bij ons heel gewoon. Deze aandacht zie je niet alleen terug in onze collectie maar ook in onze service. 

Kwaliteit
Comfort
Podologie
Pedicure
Schoenmaker

Zomercollectie 2022

Dit zijn de nieuwe items van de maand. Van Via Vai hebben we een aantal nieuwe modellen als tussencollectie. Ook Floris van Bommel blijft onze favoriet, dit komt door de consistente hoogwaardige kwaliteit. Bij beide schoenen is het voetbed van hoge kwaliteit, dit zorgt voor een goede basis van de schoen. 

ViaVai - Lilla Seven

Seventies are calling! De Lilla Seven is een prachtig, basic laarsje met een knipoog naar de tijd van hippies en rock-'n-roll. Dat zien we terug in typerende kenmerken zoals de stoere plateauzool en de stevige blokhak die wat wijder uitloopt. Op het midden van de schoen loopt een naad die zorgt voor een stijlvolle twist. De overall uitstraling van deze grijze enkellaarsjes is clean, minimalistisch en vrouwelijk. Hier wil jij in gezien worden!

Floris - Noppi suede

Deze ‘Noppi’ sneaker is uitgevoerd in zandkleurig suède. Opvallend is de zwarte stabilizer op de hiel.

Het model bevat een nieuw ontworpen patch op de hiel.

Maruti - Kiki

Clap your hands for this unique piece! Deze hippe sandaal KIKI, van Maruti is de trend voor komend voorjaar. Elegant meets robuust... dat kun je wel zeggen! De chuncky witte zool trekt meteen jouw aandacht en matcht perfect met de sierlijke kurkrand. De sandaal kan makkelijk aangetrokken worden door de verstelbare, zilverkleurige gespsluiting. Naast de robuuste zool, zijn de zigzag banden ook een echte eyecatcher met een extra bandje voor meer grip tijdens het lopen. Combineer de sandaal met een jeansshort en oversized blouse en je bent klaar voor een happy shoppingday.