Elke voet verdient persoonlijke aandacht.

Iedere voet is anders en elke voet verdient persoonlijke aandacht. Advies op maat is bij ons heel gewoon. Deze aandacht zie je niet alleen terug in onze collectie maar ook in onze service. 

Kwaliteit
Comfort
Podologie
Pedicure
Schoenmaker

Vanaf morgen start een nieuwe ronde Sale!Op alle heren- en damesschoenen in de opruiming geldt:

1e paar 30% korting

2e paar 40% korting

+

Alle kinderschoenen met 50% korting

Wees er snel bij zodat er nog genoeg moois, in de juiste maat, voor jou of je kindje bij is.

Scoor voor je vakantie een paar fijne schoenen of sandalen zodat je echt comfortabel op reis kunt.

Jantine laat je alvast de mooiste sandalen uit onze collectie zien.

Kijk je mee? Klik hier: https://www.instagram.com/stories/highlights/17961840320424425/en open Sandalen 23' en volg ons direct even.

Zo zie je de mooiste en nieuwste schoenen als eerste!

Tot snel.

De Zager

De sneaker voor de echte vakman: 'de Zager' of gewoon voor iedereen die er graag scherp uit ziet.

Office Chic.

Dit is een klassieke dubbele gespschoen uit de Floris van Bommel collectie. De schoen is volledig gevoerd met hoogwaardig kalfsleder. De leest heeft een I wijdte en is uitgerust met een uitneembaar voetbed. De schoen is gemaakt volgens de Blake maakwijze. In de zijkant van de zoolrand zijn ter decoratie twee zeer fijne haarkantjes gefreesd. De voering is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kalfsleer en de upper is gemaakt van zwart kalfsleer.

Noppi

Deze uitvoering van onze Noppi sneaker bestaat uit een rijke mix van materialen en kleuren. Verschillende tinten groen, grijs en bruin smelten samen tot een stijlvol geheel. Op de tong en het voorblad is een sportieve mesh verwerkt. De binnenkant van de schoen is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige lederen voering en een uitneembaar voetbed. Combineer deze military green varianten met elk denkbare outfit.