HEREN

ONZE HERENCOLLECTIE

Schoenen maken de man! Voor welke gelegenheid ook. Mooie schoenen die goed zitten. Voor de bruidegom, voor de werkman. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel. Komt u in onze schoenen staan?

NETTE SCHOENEN

Voor een bruiloft of naar het werk, onze nette schoenen komen altijd van pas. Ondanks de dunne zolen bieden deze schoenen optimale stevigheid. De zolen zijn via onze schoenmaker makkelijk te vervangen indien nodig. 

SNEAKERS

Toch een sportievere schoen? Ook dit hebben wij in onze collectie. Verschillende merken, modellen en prijsklassen voor elke klant wat wils. door de dikke zool biedt de sneaker een fijn loop moment.

COMFORT

Comfort zal altijd in ons assortiment blijven, een voet heeft soms extra aandacht en liefde nodig. Met onze uitgebreide comfort collectie krijgen jouw voeten dit persoonlijke advies en liefde. 

TOP 3 HEREN MERKEN

De diversiteit van merken in onze herencollectie is groot. Onze gehele herencollectie is van top kwaliteit, maar een top drie merkenaanbod ontbreekt niet. In het jaar 2017 zijn deze merken het vaakst over de toonbank gegaan. 

Floris van Bommel

Deze Van Bommel was afgelopen maand de favoriet. Door de eigenwijsheid van deze schoen is dit de perfecte schoen die bij de najaarstrend van 2018 past. Dit door zijn grafische en opvallende print.

Braend

Italiaans ontwerp, speciaal voor de jonge man. Door het gebruik van vertrouwde en mooie materialen vallen deze schoenen altijd in de smaak. Deze schoen biedt een voetbed en stevigheid waar elke voet blij van wordt.

Australian

Deze schoen van Australian is een echte favoriet. Door de hoge schacht biedt deze schoen veel stevigheid voor zowel de voet als de enkel. De zool zorgt voor een perfecte balans en comfort voor de voet.