NAJAARSTREND 2020

HOGE CHELSEABOOT

Dé trend van najaar 2020is wel de hoge chelseaboot. Was deze vorig jaar vooral nog halfhoog, dit seizoen zijn er vele variaties gekomen. De hoge chelseaboot met de chunkyzool is helemaal in. Je hebt chelsea boots-varianten met een hoge hals en flinke zolen, maar ook stevige veterboots met een grove platformzool en hier en daar stoere details als ritsen, gespen en zelfs mini tasjes.

SNEAKERS

Deze trend zien wij nu al een aantal seizoenen voorbijkomen, sneakers. En ook dit jaar zijn sneakers nog niet uit het straatbeeld verdwenen. Logisch, als je eenmaal het comfort van sneakers hebt geproefd. Wel blijven de sneakers zich ontwikkelen in materiaal, kleur en prints. Sneakers met dierenprints zoals deze van Via Vai, combineren comfort met mode. Dik wollen vest, of juist een stoere jeans erboven en je bent klaar voor dit najaar!

VETERBOOTS

Deze trend laat onze liefde voor schoenen alleen maar groeien. Zo ook dit seizoen, we gaan de veterboots volop zien in de schoenenbranche. Wat wij zo gaaf aan deze trend vinden is dat het overal bij valt te combineren. Zo heb je klassieke modellen van glad leer die mooi onder een cino of pantalon passen. Maar ook de robuustere modellen die je met een spijkerbroek combineert., van de tofste tot de opvallendste kleuren. Het is ook echt dé eyecatcher van je outfit en kan gecombineerd worden met vele soorten items. Wij zijn fan? Jij ook?

GEKLEURDE BOOT

Of we een witte winter gaan hebben dit jaar? Op modegebied wel! Kou of geen kou, de straten kleuren als het aan de modeontwerpers ligt wit. Spierwit, roomwit, gebroken wit. Alle tinten zijn toegestaan, als het maar wit is of tegen het witte aan zit. Naast witte sneakers mogen nu ook de laarzen eraan gaan geloven