DAMES

ONZE DAMES COLLECTIE

Waarom zou mode en comfort niet samen kunnen gaan? Wij leveren het bewijs! Modebewuste merken, vlotte modellen en eigentijdse materialen. Ook in schoenen met uitneembaar voetbed hebben wij in onze brede collectie. Daarnaast hebben wij een tal van leuke accessoires zoals een prachtige collectie tassen.. Kom en ontdek het zelf! Goede schoenen komen altijd van Pas!

BOOTS

De boots hebben wij in allerlei verschillende varianten. Deze schoen bedekt de enkel en gedeelte van de been. Het biedt daarnaast ook genoeg steun voor de voet.

HAKKEN

Onze aanbod van hakken is heel divers, zowel op hakhoogte als op model. Met onze hakken focussen wij ons vooral op dat het nog wel genoeg steun biedt aan de voet. 

COMFORT

Comfort zal altijd in ons assortiment blijven, een voet heeft soms extra aandacht en liefde nodig. Met onze collectie comfort krijgen jouw voeten persoonlijke advies en liefde.

TOP 3 DAMES MERKEN

De diversiteit van merken in onze dames collectie is groot. Onze gehele damescollectie is van top kwaliteit,
maar een top drie merkenaanbod ontbreekt niet. Dit najaar gaan deze merken het meest over de toonbank.

Blackstone

Blackstone Men & Women is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. No-nonsens, stoer, ietswat brutaal, authentiek, mooi door zijn eenvoud maar met een ruw randje en verrassende materialen.

ViaVai

ViaVai staat voor Nederlands design met Italiaanse allure, waarbij haar collectie zich kenmerkt door een eigen trendy signatuur, hoogwaardige materialen en met de perfecte pasvorm. Gemaakt voor jou; de stoere, vrouwelijke, modieuze vrouw van nu.

Durea

Uit liefde voor je voeten maakt Durea schoenen die perfect passen. Hierbij letten zij niet alleen op lengte van je voeten maar ook op de breedte. Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en daardoor zijn durea schoenen optimaal aan te passen aan je voeten.