ONZE SPECIALITEITEN

PODOLOGIE

Kwaliteit en comfort; daar hoort podologie bij. Naast ons voetkundig adviseur Jantine hebben wij een samenwerking met Anton Bremmer Podologie. Anton is op vaste dagen in het seizoen bij ons aanwezig en anders verwijzen wij u naar hem door.

Doordat wij uw schoen op maat kunnen maken, bent u bij ons gegarandeerd van de gepaste schoen voor uw voet!

PEDICURE

Verzorging van de voeten en de teennagels is minstens zo belangrijk als een goede schoen. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een pedicurebehandeling. Door deze behandeling voorkomt u problemen op langertermijn, denk aan eelt of ingegroeide teennagels. 

KWALITEIT

Kwaliteit zit hem in de kleine dingen. Wist je dat er nog maar heel weinig schoenen in Nederland geproduceerd worden? Wij hebben nog merken in ons assortiment waarvan dit wel het geval is. Net als het vele handwerk aan een schoen, dat kan geen machine evenaren. Ook zit er veel verschil tussen leersoorten, materialen en arbeidsomstandigheden. Hoe leuk een schoen ook is, kwaliteit is een stuk waar wij niet omheen willen. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat het goed is.

COMFORT

Aan onze mode collectie stellen wij hoge eisen. Wij gaan alleen in mode trends mee, zolang de pasvorm van de schoen goed blijft. Een niet passende schoen is altijd een slechte keus. Elke voet is anders en dat vinden wij een uitdaging. Daarom hebben wij een ruime collectie comfortschoenen.